Ağız ve Diş sağlığında Çörek Otu


Berlin'de yaşayan Türk Diş Hekimi İsmail Özkanlı, dünyada bir ilke imza attı. Çörek otu yağını diş eti ve ağız tedavisinde kullanan Özkanlı, bu alandaki profesörlük tezini 3 ay sonra tamamlayacağını söyledi.

Ağız tedavisinde yan etkisi olmayan ilaçların bulunması çok önemlidir. Kortizon vücut için çok zararlı olmasına rağmen, şu ana dek ağız hastalıklarında kortizon kullanılmıştır.

Tarafımızdan yapılan deneyler göstermiştir ki hastalarımızın % 80'ni çörek otu ile tedavi edilmiştir. Diş eti ve ağız rahatsızlıkları, çekilmeler, uçuklar ve iltihaplar çörek otu ile çok kısa bir süre içerisinde iyileştirilebilmektedir.

Çörek otuyla tedavi halen hastalar üzerinde denenmektedir. Bu konuda şu an profesörlük tezimi hazırlıyorum. Şu anda aft da dediğimiz uçuk ve benzeri ağız hastalıkları ile ilgili denemeler yapmaktayız. Aynı zamanda Amerika'da kanser enstitüsünde yapılan deneylerde hastaların yüzde 80'inde 4 hafta içerisinde kanser tedavi edildi. Bundan sonra Berlin'de Charitte Hastanesinde denemeler yapılmış ve olumlu sonuçlara ulaşılmıştır.

İsmail Özkanlı
Diş Hekimi


4 yorum:

seyfi
merhaba hocam bende bir deneyimimi paylasmak istiyorum

dolgulu bir dişim vardı ancak ağrı olmamasına rağmen hep rahatsız edici bir acı hissi vardı. özellikle iki dişin arasına kaçan besin bir müddet beklediğinde oluyordu ve bir türlü geçmiyordu. daha sonra dişin sinirleri alındı tekrar dolgu yapıldı. dolgu kırıldı bu seferde kaplama yapıldı. ancak bir türlü bu rahatsızlık hissi geçmiyordu. dişçiyi dövüp dövmemek arasında gidip geliyordum.

sonradan bu siteyi gördüm ve genel vücut sağlığım için çörek otu kullanmaya başladığımda dişimdeki o rahatsızlık hissinin de geçtiğini fark ettim artık iltihaplanma olmuyordu. demekki bağışıklık sistemim zayıfmış sonradan anladım.
9.2.12
wiyana
Iyi aksamlar dilegiyle,bu sayfayi tesadüfen buldum ve umud ederek yaziyorum.yillardir diseti cekilme sorunu yasiyorum bazen kullandigim ürünler kismen iyi geliyor ama sonuc yine olumsuz.Cörek otunu böyle bir soruna karsi nasil kullanmaliyim,tesekkür ediyorum.
20.4.13
ceyzel
ben bir tatlı kaşığını ağzımda tutup 20 dk bekletiyorum sonra tükürüyorum yutmuyorum. çünkü içine bakterileri hapsediyor yağ sadece çörek otu yağı değil susam yağı zeytinyağı da öyle bu uzakdoğu da kullanılan bir teknik miş tv de bir doktordan dinledim.3000 yıllık bir bilgi. diş etinden ameliyatlar oluyorum üst den oldum alt taraf çok kötü durumdaydı doktor bana antibiyotik vermedi o da zehir sonuç da bir hemşire arkadaşım çörek otu yağını iç dedi bende içtim bu arada 2. ameliyatı beklerken alt çene beni zonklamaktan öldürüyordu. ben de bu çörek otu yağı madem bakteri ve virüsleri öldürüyor şu doktorun susam yağı, zeytin yağı ile yaptığını çörekotu yağı ile yapayım dedim. 2 gün de zonklama geçti çok rahatladım ameliyata kadar en azından. ameliyatı da olmak zorundaydım çünkü dişeti açılmış içeride yıllardı olan birikimler diş taşı yapmış onlar enfeksiyon yapıyor sadece bu yağ işini yapmak olmaz tabi ameliyatı olduktan sonra tekrar diş eti enfeksiyonu olmasın diye bu yağ çalkalama olayını yapmaya devam edeceğim. google da ağızda yağ çalkalama deyin çıkar karşınıza.
11.3.16
Adsız
nasıl kullanacağımızı da yazarsanız sevinirim
14.7.14