▼
Sivilce için çörek otu
Sivilceli bölgeyi kaplayabilecek miktarda "yeni" öğütülmüş çörek otu ve su krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılır ve sivilceli bölgeye sürülür. Bununla birlikte düzenli olarak günlük 2 gram çörek otu tüketilmesi önemle tavsiye edilir.
22 yorum:
İkinci yöntemi düzenli olarak bir deneyin. Bilgileri de güncelledim. Günde 1 defa uygulayın, 30 - 60 dakika bekletip su ile yıkayın. Her kullanım için yenisini hazırlamalısınız. Ve düzenli olarakda çörek otu tüketin. Geçmiş olsun.
Tam olarak nasıl kullandınız, hangi sirkeyi kullandınız ve hangi rahatsızlığınız için kullandınız?
Çörek otundan değildir, sirke cildinize sert gelmiş olabilir büyük ihtimalle. Geçici olduğunu düşünüyorum. Sirkeyi sulandırarak kullanın. Çok az sirke katın 1/10 gibi. Veya sirke kullanmayın.
Bu bilgi başka bir kaynaktan alıntılanmıştı ancak başkasındada böyle yan etkiye neden olmaması için kaldırıyoum.
Gerçekten çok üzüldüm, durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim.
Yardimci olursaniz cok ama cokk sevinirim ben cok büyük bi sivilce sorunu yasiyorum okadar cok krem hap kullandimki gidiyolar ama bi süre sonra tekrar geliyor son dönemlerdede hic gitmemeye basladilar cörek otunu nasil kullanabilirim .. su ile krem haline getirin yaziyo tmm onu anladim ama yüzümde ne kadar beklicek sonra yikamam gerek mi vede günde kac defa lütfen yardimci olursaniz duaciniz olurum :(
Çörek otunun en etkin ve birçok hastalık için kullanım şekli günde 2 gram çiğneyerek tüketmektir. Bu vücudunuzdaki düzensizliği zamanla ortadan kaldırır. Bu işlemi hızlandırmak içinde harici olarak yani kremini sürerek kullanabilirsiniz.
Sorunuza gelince kremini günde 1 kere uygulamanız ve yarım saat kadar beklemeniz yeterli.
Ancak unutmayın çörek otunun etki etmesi biraz zaman alabilir en az bir-iki ay kullanmanızı öneririm. Merak etmeyin aşırı dozlarda kullanmadığınız sürece hiçbir yan etkisi de olmaz.
Kısa zamanda şifa bulmanız dualarıyla, hoşçakalın.
sana iki sorum olacak ;
1) Benim arkadasim kaza gecirdi bi kac gün önce kulak bölgesinden baslayarak alnina kadar dikis attilar kasinin üstünden falan yani yara baya derim hergün agliyo yüzümde iz kalcak cörek otunu yada yagini ne sekilde kullansa yüzündeki izin birazda olsa gitmesine yardimci olur ?
2) bende hepatit b hastaligi var ve cok zayifim cörek otunu ne sekilde kullansam hem kilo alirim hemde hepatit b biraz da olsa düzelir ?
sivilceler icin su ile cörek otunu karistirin yaziyo belieli bi süre bekletmek lazim mi ttam krem olmasi icin bide ne kadar su ne kadar cörek otu koymak lazim
biliyorum baya cok soru sordum ama cvb verirsen cok mutlu olurum simdiden cok saol allah bin kere razi olsun insaAllah senden
İz konusunda kesin birşey söyleyemem ama tohumunu çiğneyerek düzenli olarak tüketirse yara iyileşmesini hızlandırabilir.
Çörek otunu aç karnına kullanırsan iştahını iyice kapatır. Tok karnına yemeklerden 2 saat kadar sonra kullan. Günlük olarak öğüt veya çiğneyerek tüket. Bal ile birlikte tüketebilirsin.
Krem için yüzeye uygulayacağın kadar çörek otu tohumunu iyice öğüt. Macun yani tene yapışmasını sağlayacak kadar yavaş yavaş su ekle. Göz kararı yani. Krem olarak kullanmadığım için tam oran veremiyorum.
Geçmiş olsun dileklerimle.. Allah sizden de razı olsun.
alnımda buyuk sıvılceler çıkıyor ve 1-1,5 ay geçmiyolar. Son zamanlarda daha çok çıkmaya basladı. Bi tanıdık çörek otu yağı tavsiye etti. Bende aldım çünkü oda yararını gormus. Hap krem felan kullandım ama geçirmedi. Şimdi sıvılce kremı kullanıyorum sabah aksam ve aksamda yüzüme sadece çörek otu yağını pamukla sürüyorum. Sadece çörek otu yağına devammı edeyim? Yoksa sirkeyle falan karıstırayımmı? Nolutr yardım ediin :(
Faydasını göreceğinizi düşünüyorum ancak bir yandan da çörek otu tohumunu çiğneyerek tüketmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun dileklerimle..
Lütfen soru sormadan önce, sorunuzu öncelikle arama kutusunu kullanarak araştırınız.