Diş ağrısı nasıl geçer? Ne iyi gelir? Çözüm önerileri

Diş ağrısı
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum çünkü diş ağrısı çok kötüdür çok iyi bilirim. Ve dozu gittikçe artan bir ağrınız olduğunu varsayarak ilk önce konuyu uzatmadan diş ağrısı için yapabileceğiniz çözüm önerilerini paylaşmak istiyorum. Sonrasında eğer arzu ederseniz bu yöntemlerin ayrıntılı olarak açıklamasına, kullanıcı yorum ve önerilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Dişiniz çürükse ve dolgulu değilse


  • İlk olarak dişinizi fırçalamayı deneyin. Bu, çürüğüne sıkışmış ve ağrıya neden olan besini oradan uzaklaştırmaya yardımcı olur. Eğer çürüğe kolayca ulaşabiliyorsanız kolonya veya alkol damlatılmış bir kürdan ile çürüğün içinden besini çıkarmaya çalışın.
  • Tuzlu su ile birkaç dakika gargara yapmayı deneyin.
  • Yarı yarıya sirkeyle (elma üzüm fark etmez) karıştırılmış su ile yine birkaç dakika gargara yapın.
  • 10 tane kadar kuru karanfili öğütüp yarım su bardağı ılık suda 3 - 5 dakika demledikten sonra rengi değişen bu suyu soğutun ve gargara yapın. Veya karanfili ağzınızda çiğneyip çürüğün üzerinde bekletin. Karanfilin uyuşturma etkisi ağrıyı dindirmeye yardımcı olacaktır.
  • Ezilmiş veya ağzınızda çiğnediğiniz 1 - 2 diş sarımsağı çürük dişin üzerinde bekletin. Bu bölgedeki iltihabın dolayısıyla iltihabın neden olduğu basınç ağrısını azaltabilir ve ağrıya neden olabilecek her türlü bakteriyi yok eder.


Dişiniz dolguluysa veya kaplamaysa ve dişin özüne ulaşamıyorsanız


  • Yukarıdaki çözümler dolgulu ve kaplamalı dişler içinde kullanabileceğiniz yöntemlerdir. Ancak kaplamalı veya dolgulu diş bir kapalı kutu olduğu için etki etmesi çürük dişe göre daha uzun sürebilir.
  • İlgili bölgeyi olabildiğince soğutun. Soğuk suyla gargara yapın. Veya küçük bir buz parçasını yanakla ilgili dişin tutunduğu damak arasında eriyene kadar bekletin.
  • Ağrı kesici kullanmayı deneyin, kullanırsanız aç karnına veya yemekten birkaç saat sonra kullanın. Ağrı kesici temin ederken tercihi eczacıya bırakın. Kullandığınız başka bir ilaç varsa söyleyin, sıradışı bir durumunuz varsa alerji vb. gibi bunu da bildirin. (Ben kendi diş doktorumun tavsiyesi ile Apr**x F**t adlı ağrı kesiciyi kullanmıştım. Oldukça güçlü bir ağrı kesicidir aynı zamanda iltihap sökücü etkiside vardır. Ama dediğim gibi siz yinede eczacınıza veya doktorunuza bir danışın.)

Benim çözüm önerilerim şimdilik bu kadar. İnşallah faydasını görürsünüz. Eğer sizinde az veya çok bir şekilde faydasını gördüğünüz ve burada değinilmeyen yöntemler varsa paylaşırsanız seviniriz.

Tekrardan Allah'tan acil şifalar dileyerek (amin) başlamak istiyorum. Çünkü büyük ihtimalle şuan gerçekten çok şiddetli bir ağrı içindesiniz. Ağrı dişinizi geçti kulağınıza belkide boğazınıza hatta başınıza bile vurmaya başladı. Oturamıyorsunuz, televizyon izleyemiyorsunuz, bilgisayarınız ile başında oturup diş ağrınıza çare aramak dışında hiçbir şey yapamıyorsunuz. Canınız bir şeyler yemek istemiyor, uykunuz var uyuyamıyorsunuz, evin içinde devamlı olarak geziniyorsunuz ve sizin için hayat tamamıyla anlamını yitirmek üzere. Bu gerçekten çok acı verici bir durum, bir an evvel geçmesini istiyor ve geçmesi içinde elinizden ne geliyorsa yapmaya hazırsınız.

Sizlere evinizde bu diş ağrısından kurtulabilmeniz için kendimin de denediği çözüm önerilerini tavsiye etmezden evvel mümkünse öncelikle gidebiliyorsanız mutlaka bir dişçiye gitmenizi öneririm. Çünkü doktor, dişiniz abseli ve iltihaplı olsa bile, dişiniz müdahale edebilecek durumda olmasa bile hiç olmasa o bölgeyi size 3 - 5 gün gibi gelecek olan 3 - 5 saatlik süre zarfı için uyuşmasını sağlanabilir. Size kullanmanız için en uygun antibiyotik ve ağrı kesici tavsiyesinde bulunabilir ve bunun bir daha gerçekleşmemesi için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirebilir. Eğer dişçiden korkuyorsanız dişçi fobiniz varsa size sadece şunu söyleyebilirim. Diş operasyonlarında bazen hiç bazen de bir miktar acı çekilebilir ama şuan çektiğiniz ağrıyı size en beceriksiz dişçi bile çektirmez. Bunu sakın unutmayın.


Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ama dişim hala ağrıyor?


Evet bu mümkün olabilir ama geçici bir durumdur. Kullandığınız antibiyotiklerin etki edebilmesi için öncelikle vücudunuzda belli bir orana kadar birikmesi gerekir. Çünkü antibiyotik kullanmaya başladığınız zaman antibiyotik sadece ağrılı bölgeye hücum etmez ve sadece orada yoğunluğu artmaz. Ağız ve çene bölgesi de dahil olmak üzere vücudunuzun tüm dokularına nüfuz etmesi zaman alır ve etki etmesi 24 ila 48 saati bulabilir.

Ağrı kesicilere gelince bunlar antibiyotiklerden daha hızlı etki gösterirler. En erken 15 dakika en geç 1 saat içerisinde etkisini göstermelidir. İlaç alındıktan sonra bol su içmek, mideyi el yardımıyla çalkalamak ve biraz yürüyüş yaparak metabolizmayı hızlandırmak, ilacın daha hızlı çözünüp bir an evvel dolaşıma katılıp daha erken etkisini göstermesine yardımcı olacaktır. Eğer ağrı kesici almanıza rağmen diş ağrınız da herhangi bir değişiklik olmuyorsa büyük ihtimalle ilacı yanlış kullanmaktasınız. Çünkü bazı ağrı kesiciler bazı gıdalarla veya birlikte kullanıldığı başka ilaçlar ile etkileşime girerek özelliğini yitirmekte ve işlevini yerine getirememektedir. Ağrı kesici kullanmak kadar bu ilacın nasıl kullanılacağı da çok önemlidir. Eğer doktorunuz aç karnına dediyse veya prospektüsünde nasıl tarif ediliyorsa mutlaka ve mutlaka bu şekilde kullanmalısınız.

İkinci bir önemli nokta ise kullanılan ilaçların mutlaka dozlarına ve kullanım zamanlarına mutlaka riayet edilmesi gerekmektedir. Belli bir ilacı dozundan az kullanmak etkisini azalttığı gibi fazla kullanmakta etkisini artırmaz belkide zarar bile görebilirsiniz.

Ayrıca antibiyotik ve ağrı kesici dışında eczacınızdan bölgesel uyuşmayı sağlayan gargara veya sprey temin etmeyi de deneyebilirsiniz.


Diş ağrısı için doktora gidecek durumda değilim bu ağrı evde nasıl geçer?


İlk olarak çürük dişler için pratik tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Eğer çürük dişiniz ağrıyorsa ve dolgu yapılmamışsa bazen ağrıyıp bazen ağrımıyorsa büyük ihtimalle bu çürük dişinize besin sıkışması nedeniyle olabilir. Eğer çürük dişinize müdahale edebiliyorsanız ucu kolonyaya batırılmış bir kürdan yardımıyla yavaşça çürüğün içini kontrol edin, besin varsa çıkartmaya çalışın ve hemen dişinizi fırçalayın. Eğer besinden kaynaklı ise ağrınız bir kaç dakika içerisinde geçecektir.

Diş fırçalama konusunda da bir şeyin altını çizmek istiyorum ve bu sadece diş fırçalarken değil dişinize herhangi bir alternatif uygulamada (örneğin bitkisel terkipler veya gargaralar) çok işinize yarayacaktır. Eğer çürük veya ağrıyan dişiniz üst dişiniz ise fırçalarken veya başka bir uygulamada mutlaka baş aşağı eğilmelidir. Yani baş tam olarak ters veya terse yakın durmalıdır. Bunu başınızı öne eğip aynı anda vücudunuzu da öne eğerek yapabilirsiniz. Bu üstteki dişe ve diş eti bölgesine daha fazla etki edebilme açısından çok önemlidir. Eğer antibiyotikte kullanıyorsanız başınızı öne eğmeniz neticesinde damak bölgesine daha fazla kan gideceğinden antibiyotiğin oradaki etkinliğinin artmasına da yardımcı olabilir.


Diş ağrısını geçirebilecek pratik çözümler


Karanfil


kuru karanfil, çürük diş

Karanfil ağacının çiçek tomurcuklarından elde edilen karanfil baharatı şekliyle dişi, rengiyle de diş çürüğünü anımsatarak adeta dişin ağrıdığında onu kullan dercesine yaratılmış bir bitkidir. Kuru karanfil uygulandığı diş ve diş eti bölgesinde lokal uyuşma sağladığı gibi aynı zamanda da antibakteriyeldir. Yani sizin bu diş ağrınızın gizli müdavimlerini imha edici etki göstermektedir.

Yalnız karanfil ile tam uyuşma sağlanmak istendiğinde bölge uyuşana kadar karanfilin ilgili bölgede durması gerekmektedir. 8 - 10 adet kuru karanfil öğütülüp yarım su bardağı ılık suda 3 - 5 dakika bekletildikten sonra rengi değişen su ile gargara yapılabilir. Daha sonra bardağın dibinde kalan karanfil posası ilgili bölgeye konularak bekletilebilir. Buda uzun süre uyuşma sağlar. Çünkü karanfilin etken maddeleri damağa iyice işleyip sinirlere ulaşması gerekmektedir. Bu sayede iltihaba kadar işleyip antibakteriyel etkisi sayesinde iltihabın küçülmesine bile yardımcı olabilir. Bunu yaparken de bu posayı küçük bir parça peçetenin içine koyup 50 krş büyüklüğünde bir sallama çay poşeti gibi paketleyip çürük dişinizin damağı ile yanağınız arasında bekletmeniz etkiyi artıracaktır. Özellikle de dolgulu yani çürüğü görünmeyen diş ağrılarında bu şekilde kullanılmalıdır. Ayrıca karanfil suyunu yağını veya baharatını yutmak ağrıyı azaltmadığı gibi aşırı tüketimi ishale sebebiyet verebilir.


Sarımsak


Ezilmiş ve tuz ile karıştırılmış sarımsak bölgedeki iltihabın dolayısıyla iltihabın neden olduğu basınç ağrısını azaltabilir. Bunun için yine sarımsağın bir müddet ilgili bölgede bekletilmesi gerekmektedir.


Sirke ve Tuzlu su


Sirke sadece dolgusu olmayan çürüklü diş ağrılarında gargara yapılması ağrıyı azaltıp, çürük bölgesindeki bakterilere karşı müthiş bir dezenfektan işlemi sağlamaktadır. Dolgulu dişlerde pek etkili olamamaktadır. Bu arada sirkenin saf olarak değilde bire bir oranında su ile karıştırılması ağız içinde oluşabilecek tahrişlerin önüne geçecektir.

Tuzlu suda yine diş eti ve açık diş çürüklerinde dezenfektan amaçlı kullanılmaktadır.


Buz


küçük buz parçası

Bu çözüm önerilerine son olarak bu sıkıntılı ağrı sürecinde biraz olsun nefes almanızı bu ağrılı sürece bir müddetliğine de olsa mola vermenizi sağlayacak, kendimin de uyguladığı ve olumlu sonuçlar aldığı bir yöntemi de paylaşmak istiyorum. Özellikle ağrısını bir türlü dindiremediğiniz dolgulu diş ağrılarında kısa süreliğine etkili olabiliyor ve bir süre oh beee diyebiliyorsunuz.

Resimde görüldüğü gibi 2x4 cm büyüklüğünde ve yaklaşık 1 cm kalınlığında bir buz parçasını ağrıyan dişiniz ile yanağınızın arasına yerleştirmeniz ve dayanabilirseniz eriyene kadar orada tutmanız. Bu şekilde bir buz parçasını, dondurulmuş bir buz kalıbını musluktan akan su altında kenarını köşesini eriterek veya tırtıklı bir bıçakla keserek de oluşturabilirsiniz.

İlk etapta ağrıyı artırıyormuş gibi oluyor ama sonrasında büyük bir rahatlama geliyor. Sonra tabi ağrı tekrar devam ediyor ama bunu tekrar yaptığınızda tekrar bir müddet rahatlıyorsunuz. Sonra yine ağrıyor ama devamlı olarak kesintisiz ağrımasından iyidir diye düşünüyorum. Ayrıca belki sizde daha uzun süre rahatlama da sağlayabilir.


Çörek otu


Çörek otu o anki ağrınızı dindirmez. Peki o zaman neden çörek otu bahsini açtığımı soruyorsunuz. Çörek otunun karanfil gibi uyuşturma özelliği yoktur ama düzenli olarak kullanıldığında ağrıya neden olan etkenlerin ortadan kalkmasını sağlar. Yani ağrıyı kökünden çözer. Bu ağrı sendromunu atlattıktan sonra en az 2 ay düzenli olarak her gün 2 gram çörek otunu çiğneyerek tüketmenizi öneririm. Bunun neticesinde bağışıklık sisteminiz ilk iki ayda yüzde 75 daha güçlenecek, vücudun zararlı bakterileri yok etmedeki başarısını artırıp süresini de kısaltacaktır. Buda ağrıya neden olan iltihaplanma sürecenin ağrıya neden olacak kadar büyümeden sonlanmasına yardımcı olacaktır. İltihap demek savaş meydanı demektir, vücut hücreleri bakterilerle birbirlerine giriştiklerinde iltihap oluşur ve savaş lehimize sonlanmazsa iltihap büyür basınç yapar ve ağrıya neden olur.


DUA


Son olarak duadan da bahsetmek istiyorum. Aslında son olarak değil de ilk olarak bahsedilmesi gerekli ama insan o dehşetli ağrı sürecinde gözüyle görebildiği eliyle tutabildiği çarelere sarılıyor. İnancımızın zayıflığı sebebiyle bir anda dualara, surelere ve metafizik tedavi yöntemlerine burun kıvırıveriyoruz. Çünkü belki haklı olarak sabredemiyoruz, daha fazla bekleyemiyoruz ve duaya konsantre olamıyoruz.

Kaynaklarda Fatiha Suresini tek sayılarda (örneğin 1,3,5,7 veya 9 hatta daha fazla) sağ elin baş parmağını avuç içine alarak yumruk yapıp işaret parmağını da ağrıyan diş üzerine koyup okumanın ağrıyı dindirdiği bildirmekte.


Okunuduz ve ağrınız dinmedi mi?

Aynı antibiyotiğin ve ağrı kesicinin bazı durumlarda etkili olmadığı gibi duaların etkili olabilmesi için bazı özel durumların gerekliliğinin var olduğunu düşünüyorum. Örneğin suresini okurken surenin Sahibini hatırlamamak, bu sözleri gizemli sözler gibi düşünüp (örn. abrakadabra gibi) sadece şifanın bu sözlerden geleceğini zannetmek, yukarıda da bahsettiğim gibi ağrının şiddetiyle yeterince konsantre olamamak gibi.

Ancak her ne halde olursanız olun, her nasıl okursanız okuyun, her ne iş yaparsanız yapın, belkide her ne kadar bu sıkıntıyı hak etmiş olursanız olun, eğer Allah'ı kendinize rab olarak bellediyseniz ve O'na aman dediyseniz bir şekilde mutlaka kendini belli ederek veya belli etmeden yardım edeceğinden ve duanıza icabet edeceğinden de hiç şüpheniz olmasın.

Eğer sizinde diş ağrısını hafifletmede veya geçirmede değişik yöntemleriniz ve yorumlarınız varsa bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Ağrınızın en kısa sürede dinmesi temenni, dilek ve dualarıyla. Allah'a emanet olun.


Ek:

Diş kökünde iltihabı olmayan sadece çürüğün gıda vb. ile uyarılması sonucu oluşan ağrı nedeniyle dişçiye gitmek istemeyen ve bu çürük dişi ile hayatına devam etmek isteyenler için bir tavsiyede daha bulunmak isterim.


Hassas dişler için diş macunu ağrıya çözüm olabilir


Hassas dişler için üretilmiş diş macunları yukarıda bahsettiğim uyarılma nedeniyle başlayan diş ağrılarına çözüm olabilir. Hassas dişler için üretilen diş macunları diş eti çekilmesi ile açığa çıkan diş kanallarını doldurup kapatarak kanal içindeki sinirin uyarılmasını engellerler. Çürük dişin ağrımasının nedeni de hemen hemen aynı şeydir. Çürüme nedeniyle üstü açılan kanaldaki sinirin uyarılmasıdır. Bu nedenle bu tür diş macunları çürük nedeniyle açılan kanalı doldurarak diş sinirlerinin üzerini örterler ve ağrıya neden olan uyarılmayı engelleyebilirler.

Ki engellediğini ve engellemeye devam ettiğini deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim. Bu etkiyi gösteren Türkiye de sanırım üç marka var. Üçü de farklı mineraller ile bunu yapıyor. Marka ismi vermeyi pek sevmem ancak yinede senso.... adlı markanın "çok yönlü koruma" adı altında çıkardığı bir ürününü kullandığımı söyleyebilirim faydasını gördüğüm için. Altta ve üstte çeşitli derecelerde çürük iki dişim mevcut ve sanırım kökler iltihaplı değil. Bu diş macununu kullanmaya başladığım andan itibaren yemek sonrası oluşan diş ağrılarım kayboldu. Tabi etkisi kullanmaya devam ettikçe devam ediyor. Kullanmaya ara versem veya çok asidik beslensem kanallar yeniden açılıyor ve yeniden hafif ağrılar başlıyor. Ancak tekrar fırçalamama müteakip hemen yok oluyor.

Bu tavsiye sizi ve beni dişçiden ne kadar uzak tutar bilemiyorum ama işe yaradığına bizzat şahit olduğum için bu bilgiyi de ekleyerek paylaşmak istedim.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimle...


679 yorum:
Adsız
zeytin yapragınında agrıya iyi geldigini bilyorum
19.9.13
Adsız
Disim cok agriyor arkadaslarr... Aleve yedim fayda etmiyor... Ortasi bosalmis ve dise degince cok aciyo neden acabaa... Hafiften dokunsan bile aciyorr... Tesekkurler simdiden...
21.9.13
kadir yüce
uzun süre önce kanal tedavisi oldum dolgusu düştü yeni dolgu yaptm oda uzun süre durdu ve dolgu delindi dişin etrafı biraz kırıldı 3 gündür çok kötü bir ağrısı war bademcik bile şişti ağırıyor günlerdir üst üste ağrı kesici alıp duruyorm bu yöntemleri okudum ilk önce sarımsak denedim olmadı dişimi fırçaladım, soğuk su ile gargara yaptım, tuzlu su ile gargara yaptm,kürdanla kolonya yöntemini denedim bide bi apranax fort ağrı kesici aldm ama dahada biraz ağrı war hastaneye gittim hafta içi gel röntgen çekelim duruma göre bakacağız dediler yarın hastaneye gidicm inşallah çeker kurtulurum tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim çok azda olsa işe yaradı az biraz kesildi ağrısı...
23.9.13
Unknown
Allah razi olsun tuzlu su tamamen geçirdi ağrıyı tuzunu biraz fazla koydum ve ilik su ile karistirdim 3-4dl dakika suyu agizimda beklettim tamamen geçti ne kadar sürer bilmiyorum ama su anda 10 dakikadır ağrısızim tekrar allah razı olsun
24.9.13
Adsız
merhaba ben ayla 13 yaşındayım ve dişim iltihaplıı kaç gündür amoklavin-BID ve aprol kullanıyorum ilk 1 saat etki ediyor ama sonra dayanılmaz bir ağrı bastırıyor okul var okula gidemiyorum.. ve dişim geçen sene de iltihaplandı 2 hafta ilaç kullandım geçti kanal tedavisi olcaktı ama korktum dişimi bıraktım şimdi tekrar başladı iltihaplı dişime ne iyi gelebilrir lütfen yardım edein ilaçların çok çabuk şifa göstermesi için ne yapmalıyımm?
29.9.13
Adsız
abi geberiyorum yardım edin
29.9.13
Adsız
fatiha oku
4.10.13
Adsız
Pastil alın ağzınıza bir tane emin. bittikten 15 dakika sonraki rahatlamayı farkediceksiniz. Ama bol bolda dua edin tabi ;)
30.9.13
Adsız
Önce rovamicyn ve dolorex içtim banamısın demedi . Sonra 1 diş sarımsak koydum ama acı oldugundan tutamadım snra 1 bardak tuzlu suyla gargara yaptım ve çok hafif bir ağrı kaldı . Çok rahatlattı
1.10.13
Adsız
arkadaşlar fatihayı 8 kere okudum diş ağrım daha çok arttı , lütfen tekli sayılar kombünasyonunda okumaya özen gösterin , diş hekimimede gittim oda tekli kombinasyonlarda fatiha okuyarak durumu çözdü hatta ben bunun için 7 sene okudum dedi , iyi forumlar
4.10.13
sedat çelik
dişim çürük nedeni ile ağrımaktaydı. Sirkeli su ile dişimi çalkaladım ağrısı %50 azaldı 15 dk sonra ezilmiş sarmısak uyguladım ağrı tamamen kesildi. Bir arkadaşım tüm önerileri denediğini ağrının geçmediğini ateist olduğu içinde dua ya inanmadığını yazmış.Aslında dua bir plasebo etkisidir.Beyin gücünü ortaya çıkarmak için önemli bir etkendir.
7.10.13
Adsız
anestol diye bir krem var gerçekten işe yarıyor yutmayın ama sürdükten snra uyuşturuyor iyi geliyor
9.10.13
PAŞA
Soğuk su buz gibi yöntemleri kullanmayın . Saniyelik rahatlamadan sonra acı daha fazla artar . Kas kemik ağrılarına iyi gelen ağrı kesiciler için onlar iyi gelir . Örn : Majezk gib . 20 lil dişim çıkıyor ağrısını hiç bir ağrı kesici ve antibiyotik ve gargara geçrmiyor . Ağız ısınızla diş ısınızın bir olması lağzım geçmesi için . Biraz sürüneceksiniz ama olsun 3 4 dakkaya ağrınız geçer . Ağrısada dayanın . Su buz kolanya karanfil kullanmayın daha fazla tetikler . Acil şifalar arkadaşlar . ALLAH ' a emanet . Selametle .
10.10.13
Adsız
3 günden beri uyuyamıyorum.Bu diş ağrısı birde insana sinir veriyor etrafımda sevdiklerimi kırıp üzüyorum.Ama ben böyle gıcık bi ağrı görmedim agrı kesici aldım hafifledi.Tuzlu su dişleri fırçaladıktan sonra iyi gelebiliyor.Birde benim diş dolgulu kanal tedavisi olucam galiba.Allah hepimize şifa versin inşallah.
10.10.13
Adsız
arkadaşlar saat 18:00 den beri dişim ağrıyor.Tesadüfen dolapta Apranax Plus buldum ve yaklaşık 45 dk önce içtim ve sonra bu siteyi buldum.Dua denedim ve şu an Allah a şükürler olsu ağrım azaldı ve artık rahatlıkla uyuyabilirim.Diş ağrısı olan herkese acil şifalar diliyorum...
19.10.13
Adsız
ben 17 yaşındayım ve 3 gündür bu acıyı çekiyorum gerçekten dayanamıyorum tuzlu su ile gargara yaptım dua okudum ama bi faydası olmadı ağrı kesici olarak majezik olmadığı için aspirin içtim çok kötüyüm yirmilik dişim de çıkıyor olabilir
20.10.13
Adsız
bençe çıoq iyi geliyor hepsiş teş. ederim saolun! :) :)
20.10.13
Adsız
Allah razı olsun tuzlu su geçirdi
21.10.13
Adsız
sağolun arkadaşlar ne güzelki burada biribirimizin derdine ortak oluyorsunuz..şuan bazı yöntemleri deniyorum biraz hafiflediğini gördüm..
21.10.13
Adsız
Arkadaslar valla hepinizin vermiş olduğu bilgilerden dolayı Allah razı olsun szden karanfil en azından anlık ağrıları kesiyo.bu saatte uykudan eden illet bi agrı bu diş agrısı.Allah hepinize acil şifalar versin.
25.10.13
Adsız
Oluyorum :(
27.10.13
Adsız
Dişim çok ağrıyor yerimde duramoyorum yarın dişçiye gideceğim ama duramıyorum Öneri alabilir miyim lütfen !!!!!
31.10.13
Adsız
merhaba arkadaşler ben tam 5 ay önce 5 dişime kanal tedavisi yaptırdım ama üstüste değil bakın arkadaşlar ben sizi korkutmak istemem ben 14 yasındaydım o zaman içi boş olan dişim kanal tedavisi yapılırken acıyordu ccünkü içi boştu şu an Allaha şükür diş agrım felan yok dolgulu zaten size önerim dişlerinzii fırçalayın yoksa sıkıntı çekersiniz Rabbim inşallah tez şifa verir bu arada bu site güzel bir site beğendim
2.11.13
Adsız
Hiç bir şey etki emedi arkadaşlar yaa.. Bir de arkadan 21 yaşlık diş çıkarıyorum fenaaaa... Allah herkese sabır versin vallah diş ağrısı beterdir.. :(
5.11.13
Adsız
dişiniz arıyorsa devlet hastanesine gitmeyiniz


7.11.13
Unknown
slm arkadaşlar sirkeli suyu denedim öncesinde dişimi fırçaladım sonrada 2 dakika kadar sirkeli suyu ağzımda çarkaladım içi boş olarak bildiğim çürük dişimin içinden çıkanlara çok ama çok şaşırdım bunlar nerdedeymiş dedim ben neden hiç anlamadım dedim gerçekten şaşırtıcı şimdi çok rahatım çooook
7.11.13
Unknown
ya bikerisinde öle bir disim ağırdı ki kıvramaktan canım çıktı tuzlu su denedim geçti şimdi gine ağırdı tuzlu su denedim işe yaramadı napa bilirim karanfilde yok napcam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.11.13
Adsız
çok kotüuüm dişim çok agrıyor D:
9.11.13
Adsız
allah razı olsun buz iyi geldi
9.11.13
Adsız
arkadaslar bende disimi cektirdim 3 gun oldu agrisi gecmedi sarmisakla tuzu cekilen yere bastim. Agrimi gecirdi. Tavsiye ederim
10.11.13
Sezer
Arkadaslar 1 -2 ay once agrıyan dısım ıcın buradan yontem uyguladım sabahına gıdıp cektırdım suan saglam dısım agrıyor gorunurde hiç bişey yok pamuk kulak temizleme cubugu vb gibi şeyin ucuna kolonya damlatın ve dişinize koyun 5-10 sn sonra kesıyor agrınızı ama ne kadar etkılı oldgnu bılmıyorum ve tuzlu su da cok iyi gelıyor geçmiş olsun allah şifa versin
10.11.13
Adsız
Duaları okudum gercekten 2 dakika içinde ağrı kesildi. Allah razı olsun ve Allah'a şükürler olsun.
13.11.13
Adsız
Çok sağolun gerçekten,Allah sizden razı olsun.Dişimin ağrısı az da olsa indi.:)
13.11.13
Unknown
diş eti çekilmesine ne iyi gelir tüm diş etlerim sancıyo offf
14.11.13
Adsız
dişetlerim ağrıyooo neyapsamda ağrıyı azaltsam fikri olan varmı :(
14.11.13
Unknown
ulan şu ağrı bi geçsin hemen çenemi komple söktürecem
16.11.13
Adsız
Benim disim çürük ve dolgusuz yemek yiyemiyorun sanki bicak sokuyolar askerdeyim bisey yapamiyorun iran sinirinda dagdayim tamamen gecmesi icin ne yapmaliyim solermisiniz yardim edin numaram 05349823743
23.11.13
Adsız
Saat 05:45 sarımsak ile ağrıyı hafifletmiş durumdayım. Allah razı olsun
30.11.13
Adsız
Hamileyım ve acayip disim ağırıyo ilaç falan kullanamiyorum lütfen dua edin arkadaşlar çok kotuyum aglamaktan çocuğa zarar veriyorum lütfen dualarini zı bekliyorum ;(
1.12.13
Adsız
zeytin faydalı arkadaşlar..söyleyen kişiden Allah razı olsun burda okudum hemen yaptım halada ağzımda zeytin var :) herkese geçmiş olsun..tarifi olmayan bir ağrı..
10.12.13
Adsız
6 yasında oğlumun cok diş ağrısı var agrı kesiciler işe yaramıyor
sarımsak karanfil koydurmuyor absa side var..
15.12.13
Unknown
arkadaslar disim okadar cok agriyoki anlatamam suan bunlari yazarken azimda tuzlu ve sirkeli su karisimi var ve bi rahatlama hissediyorum gargara yapmayin azinizda bekletin faydasi var
19.12.13
Adsız
ben hamileyim dişciyede gidemiym agri kesici ve antibiyotkte kullanamiym bunlarida gunluk ypıym ama faydasi yok bşka cözüm yolu olan bna yardim etsin allah rizasi icn...
19.12.13
Mustafa
Dişiniz çürük mü yoksa dolgulu mu?
19.12.13
Unknown
arkadaşlar çok saolum karanfil gerçekten te uyuşturdu ağrım biraz olsun azaldı
20.12.13
Adsız
Sarimsak iyi geldi. Tavsiye ederim
21.12.13
Adsız
öncelikle geçmiş olsun en etkilisi dualar okumamla gecmesi bir oldu ALLAH şifa versin
23.12.13
Adsız
Salam men Dilare.Twk edirem size
24.12.13
Adsız
Merhabalar.. Saat 03:20 ve ben hala diş ağrısı çekiyorum dün ve bugün diş ağrım yüzünden acile gidip iğne yiyip geldim doktorun verdiği 1000 mglık croxilex antibiotik ve apranaxla günlerimi geçiriyorum resmen ama fayda etmiyo bugun bildiğiniz yanağm gözme kdar şişti bazen en etkili haplar bile işe yaramıyor. Allah kimseye diş ağrısı vermesin bundan öncede 7ay diş ağrısı çektim ayrıca gidip çektirdim inanın korkulcak hiçbirşey yok iğneden sonra hiç bi acı duymuyorsunuz yarın ilk işim gidip üst dişimi komple çektirmek olucak bu acı dayanılmaz :(
27.12.13
Unknown
Saolu biraz bile olsa geçti :)
29.12.13
Adsız
Yirmilige çare
30.12.13
Adsız
Salam.Men dis agrisi qeder hence gormemisem.
30.12.13
Unknown
1-) Dişin üzerine bastırıldığında ağrıyor ise,diş ertesi gün apse yapacak habercisidir.Eğer böyle bir durum var ise antibiyotiğe başlayın (Augmentin iyi diyorlar).
2-) Dişin üzerine bastırıldığında ağrı yapmıyor ise sadece soğuk ve sıcağa karşı hassasiyetlik var ise,ağrı kesici kullanabilirsiniz ama tabiki dişçi şart.
1.1.14
Adsız
Arkadaşlar ben bir diş hekimiyim ve klasik olarak dişçiye gidin demeyeceğim :) kendiminde denemiş olduğum bir çözüm var.. Dişlerinizi fırçalıyorsunuz fakat fırçaladıktan sonra su tutmuyorsunuz.Bir süre köpüklü bekletip tükürün ve tükürdükten sonra ağzınıza su tutmayın...Ağrınızın azaldığını göreceksiniz.İyi günler..
2.1.14
Unknown
Sarımsaktan başkası hikaye, en etkili ve uzun çözüm sarımsak ezin disinizin uzerine koyun bu kadar basit, geçmis olsun hepinize..
3.1.14
Adsız
sarımsak çok etkılı tavsye ederim. dırek çiyneyin gitsin
7.1.14
Adsız
Allah razi olsun.Sarimsagi denedim aninda arisini kesti sağolun..
9.1.14
Adsız
Nrb cogunu okudum uyguladim faydasiz sadece unutabikcek bir sey bulunuz apranaks forte biraz faydali.allah sifa versin
13.1.14
Adsız
slm ben eda çok dişim ağrıyor dediklerinizi denemek isterim ama iltihaplanır mikrop kapar diye korkuyorum nolur yardım edin
13.1.14
Mustafa
Sarımsakla yüzleşip de sağ çıkabilecek bir mikrobun olabileceğini pek zannetmiyorum. Bence sarımsağı güvenle kullanabilirsiniz.
13.1.14
Unknown
durduk yere birden ağrımaya başladı dişim. önce temizledim sonra fırçaladım olmadı bu sefer saf alkolle müdahele ettim uyuşturdum yine fayda etmedi en son önerilen duaları okudum ve sanki hiç ağrımamış gibi iyiyim. önemli olan inanmak.
15.1.14
Adsız
ben zeytini duymuştum bence deneyin geçebilir zaten fatiha suresi şifa suresidir hastalıkları dindiriyor
22.1.14
Adsız
sirke ve su ile gargara yapın, 5-10 sn sonra gargara yaparken ağzınıza aldığınız sirkeli su köpürüyor ve acayip rahatlatıyor. dişiniz soğuğa sıcağa tepki veriyorsa ılık bir kıvamda yapın iyi geldi baya şu an
23.1.14
Adsız
Yasin suresinin son iki ayeti de diş ağrısının geçmesinde okunuyor ve tüm kalbinle sığınarak okuyunca gerçekten ağrı geçiyor :-) :-)
25.1.14
Adsız
Oncelikle allah butun disi agriyanlara sifalar versinn dis agrisina tuzlu su cok iyi geliyo ama bunlarn hepsi bir iki dk lik disciye gidebiliyorsaniz gidin korkunuz varsa benim. Gibi yenmeye calisin alllah yardimcimiz olsun .Aminn
26.1.14
Adsız
agri kesici denedim olmadi tuzlu su gargara yaptim oda olmadi bunlardan baska yapabilcem bisey yok mu saat 3 ve uyuyamiyorum hemen sabah olsun doktora gidicem lutfen biri yardim etsin dayamiyorum
27.1.14
burcu
Allah razı olsun güzel tavsiyeleriniz için. Duayı özellikle denedim, İNŞALLAH Rabbim benim de hayırlısıyla şifamı verir ve tabii ki diş ağrısı çeken herkese şifa olur FATİHA süresi. Benim de nacizane tavsiyem. Diş aşırı intihaplı ve çürük değilde. Karanfil yağı olacak. 2-3 damla ufak bir pamuğa damlatıp tutabildiğiniz kadar dişin üzerinde tutarsanız uzun bir süre uyuşturuyor ve rahatlamanızı sağlıyor. Herkese Acil şifalar.
27.1.14
Adsız
abi bu sitede virüs var ekranıma böcekler doldu =D
1.2.14
Adsız
benimde dişim çok ağrıyor diş etlerim şişti 3 hafta oldu agumentin ve arveles kullanıyorum ağrıyı 10 dk içinde geçiriyor ama hastalığımı geçirmiyor herkese geçmiş olsun Allah (c.c) sabır ve acil şifalar versin
1.2.14
Özcan
Tuzlu su biraz rahatlatti fakat su aldikca agzima inanilmaz bir agri geliyor simdi karanfil cignedim uzandim uyuyabilirsem ne ala
2.2.14
Derya
Dua gercekten ise yaradi 3gundur fircalayip kolanya deniyorum ben peceteye dokup isiriyorum ise yaradi ama ne zaman gececek agrim doktordan korkuyorum her aksam sabah giderim diyorum sabahda oooh agirmiyor artik diyorum aksam ölüyorum
3.2.14
Adsız
Eski zamanlarda bununla nasil başa cikiyorlardi acaba
6.2.14
Adsız
Eskiden narkotik polisi olmadığı için uyuşturucu otlar revaçtaymış :))
6.2.14
Adsız
Karbonatli su ile gargara da çok çok iyidir.agriyi keser.
8.2.14
Unknown
arkadaslar dişiniz dolgulu isee mutlaka sogutmayı deneyın gerçekten uyusturuyor ve bıırr nebze rahatlatıyor kolonya vb. seylerı denemeyın çunku kımyasal dıss etınıze zarar verebılır dedıgım gıbı sogutun olabıldıgınce ve karanfıl ıyıı bırr uyusturucudur buda aklınızda bulunsun..
11.2.14
Adsız
Disimin agrisina oluyorum bebekte emziriyorum ne yspmaliyim esim tantum verde aldi geldi yytma sadece sık tukur dedi yinedr gecmiyorr yardim edin
15.2.14
Adsız
Dişiniz çürükse bol macunla dişinizi fırçalayın ve macunu tükürmeden önce ağzınıza çok az bir miktar su alıp 10 dakika veya daha uzun süre bol bol gargara yapın. Özellikle çürük dişin içine girecek şekilde. Çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür.
15.2.14
Adsız
Tuzlu su yaptim gecti gece ama bugun yine agriyo gene aynisini yapicam mecbur offf allahm sen yardim et
16.2.14
Adsız
TEŞEKÜR EDERİM İŞALLAH İYİ GELİR ALLAHA EMANET OLUN
17.2.14
Adsız
Ben zeytini denedim fayda etmedi. Lakin,apranax fort cok iyi geldi tesekkurler.
20.2.14
Unknown
ALLAH Razı Olsun Vallaha Şu duayı ettim Dişim çok ağrıyordu Ağrısı neredeyse kesildi- birazda olsa ağrı var ama İlk ağrısına göre hiç bir şey yok:

Birde aç karna APRANAX FORT İş tamam :D
22.2.14
Unknown
DİKKAT!!!!!!!!! Arkadaşlar ağıran dişinizin üstüne kesinlikle ağırkesici hiçbir ilaç koymayınız benim kuzenim dişinin üzerine koyduğu ilaç yüzden geceleyin beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi... Lütfen kesinlikle böyle birşeye kalkışmayın... Önce dua sonrada kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim.
25.2.14
Adsız
Merhaba bnimde disim 3 gundur siddetli agriyor aprannax fort tek dostum oldu..karanfil firca hic bi isr yaramadi dualarinda cok etkisini gordum allah razi olsun tek yanlisimm apranaxi tok karnina almak oldu daha gec geciiriyor bidahakine ac karna alicagim ve iltihabi sokturmek icin dogal bi yontem yokmu? Bide sarimsak yakar diye cekiniyorum acikcasi
25.2.14
Adsız
Biraz kisa ve oz kesemediniz mi
3.3.14
Mustafa
Ayrıntılı olan alt kısmı okumayı veya okumamayı size bırakmıştım, okumayı siz tercih etmişsiniz. Evet kısa kesemedim ama siz okumayı kısa kesebilirdiniz.
3.3.14
Adsız
2 aydır oyuk diş nedeni yüzünden canım yanıyor ilaçlar fayda etmedi su içemiyorum canım yanıyo :( bide şuan sarımsak koydum azda olsa acısı geçti ama ağrım var.iltihapdan dolayı...1 aylık randevu bekliyorum :( Hepimize ALLAHIM yardım etsin inşallah.
4.3.14
Adsız
mehmet
merhaba arkadaşlar eğer diş ağrınız varsa hemen size bir yöntem söyliyeyim anında saniyeler içerisinde ağrı geçiyor.hemde apseniz varsa saatler içerisinde kurutuyor.Tek yapmanız gereken şu güzel kokan sümbül çiçeği ve safranı saf suda bekletmeniz sakın demlemeyin sakın sadece bekleteceksiniz o zaten bir süre sonra güzel bir renk bırakıyor ve kıvama geliyor anlıyorsunuz hazır olduğunu ne çok bekletin nede az.mesela üzüm suyunu sıktığımızda şıra yapmak isteriz ve bir süre bekletiriz o şırayı tutturduğumuzda daha fazla bekletmeden kullanmaya başlarız yoksa bir süre sonra üzüm suyu alkole dönmeye başlıyor.Buda onun gibi bir şey işte gerçi verdiğim örnek biraz mantıklımı oldu bilmiyorum ama anlayabilmeniz açısından ancak bunu örnek verebildim.daha sonra hazırlanan solüsyonu pamuğa döküp ağrıyan dişinizin altına koyun ısırın ve suyu diş köküne kadar gitsin göreceksiniz saniyeler içersinde diş ağrınız geçecektir.bunu birkaç kez arka arkaya uygulayın.

çevremdeki herkez çok memnun kaldı herkes evinde yapıyor yapamayan olursa ben yapıp veriyorum. gözümün önünde denediklerinde bir diş ağrısının saniyeler içerisinde geçebileceğini düşünemezdim gözlerime inanamadım.burada önemli olan o kıvamı tutturabilmek arkadaşlar asıl püf noktası bu.sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.Gerçekten her evde hatta çantanızda olması gereken bir şey.yani mucize gibi bir şeyde diyebiliriz.
4.3.14
Adsız
Allah sizden bin kere razi olsun. Dün gece cildirmak uzereydim.agzimi sirke ile cslkaladim iki kere.ve 7 defa fatiha okudum.allaha bin sukur geçirdi. Sag olun var olun.bin kez teşekkürler
Pınar
11.3.14
Mustafa
Allah sizden de razı olsun Pınar, geçmiş olsun.
11.3.14
Adsız
dün gece diş ağısından sabaha kadar uyuyamadım enson dişimi 4 5 kez fıçladım ilk başta 5 dk ağrı olmadı sonra yeniden lanet olası ağrı başladı soğuk suyla ağzımı çalkaladım gerçektende 5 6 dkda olsa ağrı giitti birde bol naneli sakızı ağrıyan dişinizin üzerinde çiğneyin çok iyi geliyor ancak öyle uyuyabildim. Diş ağrısı çok berbat bişeyy çokk
13.3.14
Unknown
Çok sağol yav dişimin arasına maydonoz sıkışmış fırçaladım geçti :DASDAS
18.3.14
Adsız
Tüm yorumları okıyım derken ağrı sızı kalmadı bilgiler için Allah razi olsun sizden
18.3.14
Adsız
Emeginize saglık..
19.3.14
Unknown
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUA OKUDUM VE GECTI AĞRI SAOLSINIZ HEPİNİZE GECMİS OLSUN ADIM ÜMİT
19.3.14
Unknown
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDESİM SAOLSIN ADIM ÜMİT DİŞİM GEÇTİ COK SAOLSIN DUA EDIN HER DERDE DEVA OLAN ALLAH TIR ALLAH A YÖNELİN DUA EDİN ALLAH EMANET
19.3.14
Adsız
38 yasindayim. 10 yasimda ilk dolgumu yaptirdim. Dis kaybim cok. Agzimda dolgular, kanallar, koprulerrrr...Sayisiz kere dis agrisi cektim.. ama su an yasadigim agrinin tarifi
yok.
kanal diye basladik 1 aydir agri kesilmeyince ki 2 kutu antibiyotik kullanmama ragmen 3 gun once disi cektirdim. Ve hala agriyooooo
Allah im ben boyle bir sey yasamadim. Bogazim sisti, kulaklarima vurdu, sol tarafim pert...
neden oldugunu bilmek istiyorum...ve artik gecccsiiiin.
bu arada denemedigim yontem kalmadi. Majezik alip yatiyorum bi o kesiyor 4_5 saat kadar
Allah dis agrisi cekenlerin yardimcisi olsun...
YOK BOYLE BI SEY
22.3.14
Adsız
Sizi çok iyi anlayabiliyorum :(
23.3.14
Unknown
arkadaşlar size en etkili ağrı kesiciyi anlatcam, ben 1 haftadır çektim ağrıyı doktor çekmedi ilaç verdi ama ilaç bile fayda etmedi, şimdi size anlatacağım tarifi yapın ben yaptım ve kısa süre değil uzun süre oldu henüz ağrımadı

1 diş sarımsağıni ezip 1 su bardağı üzüm sirkesiyle beraber cezveye koyun, 3-5 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek

NOT: ağrı 1-2 saat içinde başlarsa tekrar aynı uygulamayı yapın ve daha çok iyi olacaktır.
geçmiş olsun
23.3.14
Unknown
1 diş sarımsağıni ezip 1 su bardağı üzüm sirkesiyle beraber cezveye koyun, 3-5 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek

NOT: uygulamayı yaptıktan sonra 1-2 saat içinde ağrı başlarsa tekrar yapınız daha rahat edeceksiniz
geçmiş olsun
23.3.14
Unknown
Ben kardelen
Merhaba benim disim hergun 6 dan 8 e kadar acayip dayanilmaz agriyor. Ve ben 14 yasindayim lise sinavlarina hazirlaniyorum hal boyle olunce duzen felan kalmadi annem disciye getirmeye calisio ama ben asla gitmem. Gecen sene gittim ve kactim. Hepinizi cok iyi anliyorum 4 yildir dis agrilari ile yasiyorum cocuklugumu yasiyamadim ben.


24.3.14
Adsız
Disim Coooooook Agriyor Ne Yapmam.Lazim.Olucemm Nerdeysee Gargarada yapamiyoruum Allahim Sen Yardiim Etttt Oluyoruum :'(
28.3.14
Unknown
1 diş sarımsağıni ezip 1 su bardağı üzüm sirkesiyle beraber cezveye koyun, 3-5 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek

bunu uygula ben 2 3 kere bunu yaptıktan sonra dişlerimin ağrısı tamamen geçti, dişimize yapılan morfin gibi etkisi var bunun ve ben denediğimde 24 saat kadar uyuşuk oluyordu, ama 2 gün sonra dişimin ağrısı gitti. deneyin kesin sonuç alacaksınız. geçmiş olsun
28.3.14
Unknown
Kardeşim Allah razı olsun yaw bu diş benı uykudan uyandırıyordu gerçi ağrısı devam etmekte ama eskısı kadar degıl bır an olsun uyuyabıldım yanı çok sağolun yaklasık 1 senedır dolgulu diş agrımıyordu 3 aydır nefes aldırmıyor
31.3.14
Unknown
evet zeytinde gecırıyor ama ben hepsını okudum ağrım azdı zaten en son dua yı yazmıssın aslında o en basta olmalı hıc bırını denemedım ama ben normalde dua okurum bıyerım ağrısada ağrımasada ama unutmusum bır an ıste aynen dedıgınız gıbı ( inanarak güvenerek tüm içtenlığimle ) fatıhayı 3 kez okudum suan allaha sukurler olsunkı sankı dısım yenı dokmus gıbı bırtane ağrı yok cok tesekkurler bu arada dedıgım gıbı bence duanın en basa alınması gerekıyor...
2.4.14
Adsız
Allah razı olsun...
3.4.14
erdal aydın
SELAM-U ALEYK .KARDEŞLERİM BEN BU DİŞ KONUSUNDA TECRÜBEM ÇOK FAZLADIR VE LAFI FAZLA UZATMADAN Bİ ÖRNEK VERMEK İSTİYORUM.DİŞİ AĞRIYAN KARDEŞLERİM AKŞAM YATMAK ÜZEREYKEN TAM TUZLU VE KAP KARA OLAN EN İYİSİNDEN ZEYTİLERİ AĞRIYAN YERE KOYON VE AĞZINIZI KAPATIP UYUYUN SABAHA NE İLTHAP NEDE HER HANGİ Bİ AĞRI KALMAYACAK ALLAHIN İZNİYLE GEÇMİŞ OLSUN KALIN SAĞLICAKLA SELAM ve DUA ile...
3.4.14
Unknown
Tüm Yöntemleri Denedim, Dişimin yarısı yok, en sonunda ağrıya neden olan şeyin dişin içindeki sinirlerin beyne iletmesi olduğunu farkettim. ortası delik olan dişimin içine ince bir matkap ucu girebiliyordu. bende içeri sokarak çevirdim ve matkap ucuna dolanmış sinirleri çekerken yukarıya doğru zıpladım :) fakat 10 dakika sonra ağrı falan kalmadı. lanet olası ağrıyı beynim algılayamıyor :D muhtemelen oradaki vücut reaksiyonlarım yüksek seviyede ama şuan umrumda bile değil :D saygılar
4.4.14
simurg
2 gecedir sabahi sabah ettim.33 haftalik gebeyim.kaplamanin altindaki dis beni mahvetti.disetlerim zaten gebelikten dolayi hassaslasmisti.suan dakikalari sayiyorum disciye gitmek icin.cunku hamileyken ilac kullanilmiyo.Allah kurtarsin valla.bi islem yapmaz elim bos donersem nasil dayanirim doguma kadar bilmiyorum :((
4.4.14
Unknown
sinem ilaç kullanma bak bunu uygula kesin geçecektir,

1 diş sarımsağıni ezip 1 su bardağı üzüm sirkesiyle beraber cezveye koyun, 3-5 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek

NOT: ağrı 1-2 saat içinde başlarsa tekrar aynı uygulamayı yapın ve daha çok iyi olacaktır.
geçmiş olsun
4.4.14
evin aydın
cidden artık diş ağrısı beni çıldırtıyor evde çığlık atıyorum yazınız için saolun
7.4.14
Unknown
dua arkadaşlar dua. yer gök duayla
8.4.14
Adsız
denicem inşallah geçer
9.4.14
Adsız
sirke işe yaradı teşekkür edrim
10.4.14
Adsız
Öncelikle dua ve sonra sarimsak hemen etkisini gösterdi Allah razi olsun rabbim hepimize sifa versin insallah
11.4.14
Adsız
Yook hicbir fayda yok. Kafayı yiyecem
17.4.14
Unknown
arkadaşlar maillere ara ara bakıyorum ve diş ağrısı çeken arkadaşlarımızın nasıl acı çektiğini çok iyi biliyorum. sadece sarımsak ezip dişinizin etrafına uygularsanız müthiş canınız acır ama etkisi 15-20 dakika keser, sirke uyuşturuyor ve benim uyguladığım bir yöntemi hep anlatıyorum kesin netice alıcaksınız, ağrı çekmek istemiyorsanız yazdıklarımı bir bir uygulayın kesin netice alacaksınız.

kesin uygulamanız gereken şudur.

1 veya 2 diş sarımsağıni ezip 1 su bardağı üzüm sirkesiyle beraber cezveye koyun, 3-5 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir süre sonra tamamen diş ağrınız bitecek

NOT: ağrı 1-2 saat içinde başlarsa tekrar aynı uygulamayı yapın ve daha çok iyi olacaktır.
geçmiş olsun
17.4.14
Adsız
Az önce şiddetli bir diş ağrısı başladı öyle böyle değil google aramasından buraya geldim.Herşeyi okudum en son dua yazıyordu ve aklıma ilk gelen "La Havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" oldu.Yemin ediyorum ilk okumada aniden kesildi ve buraya yazmak istedim.
17.4.14
Mustafa
Doğrudur. Samimiyetle Allah'a yapılan her dua kabul ve karşılık görür.
17.4.14
Adsız
gerçek karanfil yağı damlatın hiç bişey kalmaz düş ağrısından
18.4.14
Unknown
ARKADAŞLAR BİLİYORUM ŞU AN BENİM GİBİ DİŞİNİZİ TUTARAK OKUYOR OLABİLİRSİNİZ AMA DİŞÇİDEN KORKMANIZA GEREK YOK UYUŞTURURKEN VURULAN İĞNE HİÇ ACITMIYO BEN 6 YAŞIMDA GİTMİŞTM VE İĞNEYE KARŞI FOBİM VARDI AMA HİÇ ACIMADI HİSSETMEDİM BİLE KORKMAYIN DİŞÇİ SİZİ YEMEZ :D İNŞ AĞRINIZ DİNER ÇABUCAK İYİLEŞİRSİNİZ
20.4.14
Unknown
Birşey keşfettim ağrıyan yeri kanattıgınızda ağrınız geçiyor ve 5 gün ağrı çekmiyorsunuz kısa vadeli istiyorsanız contramal damla 10 damla suya damlatın 5 dakika içinde ağrınız gidiyor
21.4.14
Adsız
5 dk önce inanılmaz diş ağrım vardı bu sayfa sayesinde geçti tuzlu su ile gargara yaptım daha sonra birazcık pamuğa tuzlu su damlattım o pamuğuda dişimin ağrıyan bölümüne koydum ağrısı kesildi allah herkese acil şifalar versin
22.4.14
Unknown
Diş ağrısı için En kral ağrı kesici DEXDAY dır,yarim bardak su içinde eritilerek içilir,en fazla 10 dkkda agrı gider..en az 3 saat ağrı olmaz...tecrübeyle sabittir..günde en fazla 2 adet için.
23.4.14
Unknown
Allah sizden Razı olsun Gebereçektim kardeşim DAyanamıyorum
25.4.14
Adsız
DUA en iyisi
1.5.14
Unknown
arkadaşlar parası olan özele gitsi daha iyi nakıyorlar oğlumunkini yaptırdım şimdi kendi dişim içingideceğim dolguluk içinehava girdimi ölüyorum ağrıdan
2.5.14
Adsız
dişim çok ağrıyor benimde üç gündür diş ağrısı çok kötü
4.5.14
Adsız
Benimde dişim ağrıyordu ama ben hem ağrı kesici ilaç içtim hemde tuzla tedavi ettim. Bir miktar tuzu avucunuza alın ve ağrıyan dişin altına koyun.6 dk bekleyin ve ağrının kesildiğini ve rahatladığınızı göreceksiniz.
10.5.14
Adsız
zeytinin çekirdeğini çıkartın ve zeytin üstüne tuz koyarak çürük yere koyun ve 5 dakika bekleyin
12.5.14
Adsız
ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
16.5.14
Unknown
Teşekkür Ederim.
19.5.14
Adsız
En etkili sarımsak saat şu anda sabahın 5 i sarımsağı oyuk dişimin içine koydum geçti Allah razı olsun sizden
20.5.14
Unknown
Saat sabahın 5 i hepsini denedim sarımsak geçirdi Allah razı olsun paylaşımlar için ne muradınız varsa versin.
20.5.14
Unknown
Saat sabahın 5 i hepsini denedim en etkili sarımsak oldu dişimin oyuk yerine sarımsak koydum o geçirdi Allah razı oldun sizden
20.5.14
Adsız
Ağrıyan yerinizde diş macunu sürün az daha olsa ağrıyı dindiriyor.
20.5.14
Adsız
lütfen hepiniz abime dua eder misiniz onun dişleri çok kötü ağrıyo geçirdiği rahatsızlıktan dolayı konuşamıyo ve kullandığı ilaçlardan dolayı da diş çekimi vs yasak Allah rızası için iyileşmesi için dua edin:((((((...

21.5.14
Adsız
dişim intihap topladığı için öyle ağrıoyr ve şişiyorki neredeyse sol gözüm kapandı çok şişti ne yapabilirim

22.5.14
Mustafa
Bence bir doktora görünüp tavsiye edeceği bir antibiyotik kullanmalısınız.
22.5.14
Adsız
Allahimizdan herkeze bol sifalar...
24.5.14
Bill
hepsini denedim gecmiyorr!!!!!!!:(
24.5.14
Adsız
dişimde dolgu vardı bi kaç yıl önce dolgu düştü arada ağrıyo ve geçiyodu şimdi ise duramıyorum doktor iğne verdi oda işe yaramıyor ne yapabilirim ?
25.5.14
Unknown
Çok teşekkür ederim bunları yapacağım ve En kısa zamanda doktor'a gideceğim.
31.5.14
Adsız
ARKADAŞLAR
3.6.14
Adsız
Tuzlu su ile gargara geçiriyor biraz allah razi olsun
4.6.14
Unknown
Arkadaşlar dişim çok ağrıyordu öyle böyle değildi her yolu denedim 2 gece uykusuz kaldım ağazğazıma soğuk su döktüm felan olmadı en sonunda eczaneden apranax fort aldım aldım. İşime yaradı benim önerim apranax fort.
5.6.14
Adsız
şuan delirmiş durumdayımmmmmmmmmmmmmmm
7.6.14
Adsız
Çok feci şekilde ağrıytor korkumdan uyamıyordum Yardım edin lütfen :(
7.6.14
aygğn
evde dondurma vardı yedim şimdi ağrısı geçiyor
9.6.14
Unknown
diş agrısına en iyi çözüm daha iyi ba ağrı bulun kendınıze :D bas agrısı olabılır bu ...diş agrısını unutturur ....
19.6.14
Adsız
gerçekten güzel tavsiyeler. dişimin ağrısı okurken bile geçti. şimdi bir aktara gidip karanfil tozu almayı deneyeceğim
21.6.14
Adsız
arkadaşlar 1 yıl once dışıme kanal tedavısı yapıldı sımdı agrumaya başladı allah rızası ıcın bilginiz varsa soyleyın olüyoru acıdan
22.6.14
Adsız
20 lik dişim çıkıyor herhalde yutkunamıyrm bile.acayip bi sancı var yüzümün sol tarafı kopacak sanki. neyapmam lazım uyuyamıyorum
24.6.14
Adsız
Allah razi olsun kardesim senden saat 6 da basladı saat gece iki tuzlu suyla gargara yaptım buz koydum karanfil koydum sigara içtim tam uyuşturdu yani hissetmiyorum artık dişimi eyvallah
26.6.14
Adsız
benim dişim iltahaplı tuzlu su falan bendede işe yararmı ?
30.6.14
Unknown
allah razı olsun teşekkürler :)
2.7.14
Adsız
ölüyorum yardım edin hepsini yaptım en fazla yarım saat geçiriyor sonra birdaha başlıyor her yerime vuruyor yardım edin lütfen Allah için
4.7.14
Adsız
Bence bir acile gidin uyuştursunlar yada bir eczaneye gidin. Bölgeyi soğutmaya çalışın. Bu arada dişiniz çürükmü dolgu mu?
4.7.14