Çörek otu ve Domuz Gribi

Çörek otu içerdiği timokinon ve diğer yüzlerce bileşik sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve mevcut düzensizlikleri giderir.

Aşağıda İngilizce özeti verilen ve fareler üzerinde yapılan bu deneyde çörek otu ve yeşil çayın viral enfeksiyonlarda ve kanserde antiviral yani iyileştirici etki gösterdiği sonucuna varılmıştır. Bu yönüyle çörek otu domuz gribi kuş gribi, sars gibi pandemik salgınlarda iyileştirici ve engelleyici etki gösterebilir.

Tavsiye edilen en basit ve en faydalı kullanım şekli 2 gr. çörek otunu çiğneyerek tüketmektir. Hatta 2 gr. çörek otunu tek seferde değildi gün boyunca azar azar tüketmeniz ve güzelce çiğneyip yutmanız en iyi yöntemdir. Ayrıca yutmadan önce çörek otu ağzınızdayken bir kaç sefer yavaşça ağzınızdan nefes alıp burnunuzdan vermeniz, çörek otunun acımsı olan uçucu yağı ile solunum sisteminizin de temizlenmesine yardımcı olur.

Lütfen kullanmadan önce günlük doz ve uyarılar bölümlerini ziyaret ediniz. Bunu her gün uygulamayı alışkanlık haline getirmeniz ve bu yazıyı yakınlarınızla paylaşmanız H1N1 virüsünün hiçte hoşuna gitmeyecektir.

Çörek Otunun Anti Viral Etkisi


1 yorum:

tasarım mekani
Ziyaretiniz icin tesekkur ederim... Bu bayram biraz kirgin gectiginden pek ziyaretlerde bulunamadim. Size hayirli bayramlar diliyorum ve guzellikler... medinem
30.11.09