Gizemli Ot Gizlenmiştir

Çörek otu ile ilgili olarak biz ilk çalışmamızı 2003 yılında yaptığımızda, dünyada bu konuda 100 civarı makale yazılmıştı. Aradan kısa bir süre geçmesine rağmen bu sayı katlanarak artmıştır.

Çörek otu hiçbir ilaç ile etkileşime girmez, bilinen de bir yan etkisi yoktur. Peygamber (SAV) hadisiyle ‘Ölümden başka her şeye devadır’ buyrularak değerini bulmuştur. Ancak kilosunun sadece 10 YTL olması, hiçbir ilaç firması tarafından patentinin alınamaması sebebiyle insanlar bu konuda bilgilendirilmemiştir.

Hali hazırda hiçbir eczanede maalesef çörek otu preparatı veya uçucu yağı olan timokinonla ilgili bir doğal destek ürünü bulamazsınız. İnsanlarımız birbiriyle didişmekten, çamur atmaktan bu dünyanın bir numaralı bitkisini ilaç olarak yapamamıştır. Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar patenti alınmış bir tek ilacımız yoktur.

Dr. Herbalist


7 yorum:

Celal Yeşilyurt
bu mütevazi bitkiyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım. ve Allaha şükür faydasını gördüm. Dediğinize katılıyorum .Her şeyde olduğu gibi kararınca kullanılan bir ürünün vücuda faydası olacaktır. Ancak kullanım usulüne uygun kullanılırsa. Ancak böyle yazmaya devam ederseniz şimdilerde 10 liraya dediğiniz bu ürünün fiyatı bu 100.000 bili bulacaktır. Bu arada son derece hoş bir dizayna sahip sitenin estetik olarak son derece başarılı olduğunu teslim etmek durumunda olduğunu belirtiyor başarılar diliyorum.
11.4.09
Mustafa
Sayın Celal Yeşilyurt

Ziyaretiniz ve aslında layık olmadığımı düşündüğüm yorumunuz için müteşekkir olduğumu bilmenizi isterim. Allah razı olsun.
24.4.09
Adsız
çörek otunu nasıl tüketmeliyiz
7.5.09
Mustafa
Günde 2 gr. (1 silme tatlı kaşığı) çörek otu tohumunu çiğneyerek tüketebilirsiniz. Sitenin çörek otu nasıl kullanılır, uyarılar, günlük doz ve macunu nasıl yapılır bölümlerini ziyaret ettiğiniz takdirde daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.
8.5.09
tasarım mekanı
Neden acaba ilaci yok... Herkes de bu hadis-i serifi biliyor. Cok ilginc hakikaten. Ben bol bol corekotu yemeyi bahane edenlerdenim. Herseye katmaya calisiyorum,tozunu almistim cunku. Medinem
12.6.09
Adsız
cenabı-ı hak habibinin ağzıyla bu bitkinin deva olduğunu beyan eylemiş... insanlar şifa bulmak için bütün servetlerini harcamaktan imtina etmiyorlar, şifa bulmak ümidiyle çoğu zaman hastane kapılarında perişan olduklarını da görüyoruz, Allaha teslim olup habibine itimad edenler devayı çokta rağbet görmeyen fiatı ucuz bir bitkide buluyorlar.. bu fakirin kanaatince mübarek bitkinin ucuz olduğuna aldanmayın.. Allaha ve resulüne teslim olup derdi veren dermanınıda vermiştir deyip işaretlere kulak veren az insana bu şifadan nasip olmaktadır bunun içindirki bu bitkinin değeri hiçbir para karşılığıyla ölçülemez.
bu siteyi hazırlayan kardeşimden Allah razı olsun selametle kalın..

cem kılıç
12.9.10
Adsız
ben bayıldım bu siteye başarılar diliyorum...
14.12.10