Çörekotu ile Kilo Kontrolü

Çörek otu ile zayıflama:


Yemeklerden yarım saat önce çiğneyerek yiyeceğiniz 1 tatlı kaşığı çörek otu iştahınızın erken kapanarak tokluk durumuna ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Ve yine yemekten 15 dakika önce artı yemek esnasında yiyeceğiniz bir yemek kaşığı dereotu az yiyerek kilo vermenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte yemekten önce 1 bardak ve yemek yerken de her lokmada bir yudum su içmenizin de az yemenize faydası olacaktır.


Kilo almak için:


Yemeklerden yarım saat sonra çörek otu macunu tüketin. Bununla birlikte ısırgan tohumlu macun ve günde beş öğün sebze meyve tüketmenizin de kilo almanıza büyük faydası olacaktır. Yemeklerde mideniz bulanıyorsa, yemek istemiyorsanız veya zorla yiyorsanız yemeklerinizi limon ile birlikte yemeyi deneyin.


Isırgan Tohumlu Macun Nasıl Yapılır ?


Isırgan tohumu havanda dövülür. Bal ile karıştırılarak macun yapılır. Günde 2-3 çay kaşığı alınır. Bir günde alınan ısırgan tohumu miktarı 8 ila 10 gramı geçmemelidir. Isırgan tohumu macununu yaparken, çörek otu macunu yapımındaki aşamalara uyarsanız daha çok faydasını görürsünüz.


45 yorum:

Adsız
AYŞENUR:inşallah işe yarar
25.12.09
Adsız
gercekten zayıflatırmı ben 70 kiloyum zayıflam lazım
17.1.10
Adsız
ben frsadan yaziyorum corek otunu bugun 3gun oldu deneyeli bilmiyorum faydasi olacakmi cunku cok kilolarim var boyum 156cm kilom92 ve buyuzden esimle tartisiyoruz acilen zayiflamam lazim ben corek otunu su ile birlikte yutuyorum ezmeden cunku tadini sevmiyorum napacigim bilmiyorum bana yardim edermisiniz CEVAP VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM SAYGILAR SIMDIDEN TESEKURLER
28.1.10
Mustafa
Çörek otu iştahı azaltarak ve besinlerin sindirim sisteminden daha çabuk geçerek kilo vermenize yardımcı olur. Yine aynı miktarda yemek yemeye devam ederseniz çörek otunun sizin fazla yapabileceği birşey kalmaz.

Bununla birlikte vücudunuzdaki bir rahatsızlıktan veya bir düzensizlikten dolayı vücudunuz kilo oluşturuyorsa bunu çörek otu düzeltebilir. Ama buda hemen olacak birşey değil. Düzenli bir şekilde dozuna dikkat ederek tüketmelisiniz.
29.1.10
Mustafa
Ayrıca çörek otunu mutlaka çiğneyerek veya tüketmeden hemen önce bir miktar öğütülerek kullanılmalıdır. Aksi takdirde vücutta hiç bir değişime ve sindirime uğramadan vücuttan atılmaktadır.
29.1.10
Adsız
ben 50 yaşında 98 kiloyum. çörekotu macunu nekadarsüre kullanmalıyım. macun mu yoksa katkısız çörekotu çineyerekmi kullanmalıyım.denemedigim metod kalmadı.kolesterol yüksek lütfen yardımcı olun artık beğenilmediğimi düşünüyorum. ayrıca 27 yaşındaki kızım l68 boyunda 43 kilo ve kemikleri çok ince kilo alamıyor yardım edin zayıflıktan evlenemiyor göğüsleri yok denecek kadar,yapılan tetkiklerde bir sorun yok. her ikimizdede demir eksikliği var. oğlum ve eşim normal kilodalar.
24.2.10
Adsız
selamün aleyküm ben denedim kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum benim işeme yaradı denemeye değer fazla kilosu olanlarada duyrulur. gülüm öz
26.2.10
Mustafa
Sayın..

Kilo almak için bal ile beraber veya manucun yaparak yemeklerden sonra tüketilmelisiniz. Kilo vermek içinde yemeklerden önce sadece çörek otu tüketilmelisiniz.
27.2.10
Adsız
Selam ile.emzikli anneler zyıflamak amacıyla çörek otunu kullanabilir mi veya bunun belli bir sınırı var mı?
3.3.10
Adsız
CENNET
BENDE BUGÜN BAŞLADIM FAYDASINI GÖRÜRSEM HAFTAYA YAZARIM.
4.3.10
Adsız
Sabah akşam yemeklerden önce 1tatlı kaşığı yiyorum ayda kaç kilo verebilirim
5.3.10
Mustafa
Evet hem zayıflamış olursunuz hemde doğumdan hemen sonra çörek otu kullanımına başlamak anne ve çocuk sağlığı açısından çok iyidir. Lütfen günlüz doz yazısına bir göz gezdirin.
6.3.10
Adsız
zeynep bnde bugün basladım faydasını görürsem yazarım buraya kullananlar varsa yazsınlar faysaı oluyomu gercekten..
10.3.10
Adsız
bu ne güzel bir bitkidir böyle mübarek ölüm hariç herşeye etkili benim romatizmam vardı ****** çörek otu kullandım
çok etkili oldu müthiş bir bitki inanın
6.4.10
Adsız
slm ben hakkariden beril bundan 1 ay önce guatır ameliyatı oldum ve yaklaşık 1 haftadır başladım yemeklerden önce alıyorum faydasını görürsen sizlere yazarıminş olur çünkü çok aciz oluyom kilomdan kilom 85 yaşım 28 inş etkisi olur sevgiliarkdşlar
18.4.10
Adsız
bende çörek otunu kilo almak için bal ile karıştırıp yiyiyorum yemeklerden sonra doğrumu yapıyorum bilmiyorum başka bildiğiniz kilo alma yöntemi varmı hızlı bir şekilge
22.4.10
Adsız
ben bugün başladım işallah faydasını görürüm
22.4.10
Adsız
Bedeninizin gerçekten kilo almaya ihtiyacı varsa çok zayıfsanız, bunu çörek otu ile başarabilirsiniz.
23.4.10
Adsız
ben 15 gün oldu başlayalı ama fayda yok ben yutuyorum acaba yanlısmı yapıyorum çörek otunu yemeklerden önce
4.5.10
Mustafa
Çörek otunu çiğnemeden yutmakla, çörek otundan uzak durmak arasında inanın çok az fark var.
4.5.10
Adsız
çörek otunun ezilmiş halini yemeklerden yarım saat önce içiyoruz faydası olur mu?
8.5.10
Mustafa
Ezerek kullanacaksanız, tüketmeden hemen önce ezmelisiniz, ezdikten sonra bekletmemelisiniz.
10.5.10
gizem
ben çörek otunu 1 haftadır kullanıyorum fakat midemde müthiş bir agrı oluşuyor agrı sırtıma vuruyor sebebi ne olabilir
18.5.10
Mustafa
Hangi şekilde tüketiyorsunuz ? Midenizde daha önceden herhangi bir rahatsızlık varmıydı?
18.5.10
Ceren
selam ben Ceren Hollandadan 2 haftadir corek otu yagi kullaniyorum faydasini gordum fakat kilo ile ilgili bir faydasi olmadi.bende bagirsak sorunu vardi ona iyi geldi.kilo icin nasil kullanmaliyim ve nelere dikkat etmeliyim.tesekkur ederim
18.5.10
Mustafa
Sayın Ceren,
Ana sayfada ki çörek otu ile zayıflama yazısına bir göz atmanızda fayda var. Yorumlarına da bir göz gezdirin. Eminim bütün sorularınızın cevabını orada bulacaksınız.
19.5.10
Adsız
selam arkadaşlar ben hülya bende bugün yeni başladım çörekotunu kullanmaya herhangi bir faydasını görürsem sizinle paylaşırım... yalnız ben spor da yapıyorum günde 1 saat yürüyorum...arkadaşlar ben araştırdım nasıl kullanıldığını günde sadece 1 çay kaşığı aç karınla kahvaltıdan 1 saat önce çiğnenerek yeniliyormuş çiğneyip suyla yutmak yutmayı kolaylaştırıyormuş ayrıca her derde devaymış bunları internette okudum...
25.6.10
Adsız
merhabalar,
yengemin görümcesi cörek otu ile 20 kilo zayiflamis,dikkat ettigi noktalardan biride yedikleri ne olursa olsun mideyi yormayacak sekilde.bende cörek otu aldim ,denemek istiyorum,insALLAH umdugum sonucu elde edebilirim.
25.6.10
Adsız
Yemeklerden önce çiğneyerek yenilen çörek otu zayıflatır demişsinşiz.Benim aklıma takılan; Ben de başladım dün yalnız yemeklerden önce kahve el değirmeninde öğüterek tüketiyorum.Çiğnemesem böyle tüketsem yine de zayıflayabilir miyim.Birde yorgunluk uyku hali oluyor bu şikayetime de iyi gelir mi? Cevap verebiliseniz çok mennun olurum.Teşekkürler
6.7.10
Adsız
BENDE ÇÖREKOTU KULLANMAYA KARAR VERDİM KİLO VERMEM GEREK YEMEKLERDEN 15 DAK ÖNCE EZEREK TÜKETİCEM UYGUN OLURMU SONUCU SİZE YAZARIM
16.7.10
Adsız
Yarım saat olarak tavsiye edilmekte.
16.7.10
Adsız
Benim anlamadigim bir olay var. Kilo almak icin, yarim saat sonra cörek otunu tüketiyoruz yani tokken. Veya macunun tüketigimiz zaman ac karnina tüketicez kilo almak icin, dogrumu anladim acaba?? Kafami karistirdi cünkü birini tokken tüketicez, macunu ise acken?
1.3.11
Adsız
kilo vermek için çörekotu yağı kullansak da olur mu tadından dolayı yutamıyorum ve boğazıma takılıyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
gülşah s.
6.1.12
Mustafa
Öğüterek kullanmayı deneyin. Öğüttüğünüz çörek otunu ağzınızda bekletmeden su ile bir çırpıda yutun. Yağını kullanmayı deneyebilirsiniz ancak yağı tohumu yağı kadar etkili değildir.
6.1.12
adsız
merhaba çörek otu karaciğer yağlanmasına iyi geliyor mu? bir de arkadaşım sabah aç karınla çörekotunu yoğurtla tükettiğini ve kilo verdirdiğini söyledi suyla yutmak yerine bu şekilde de kullanılabilir mi?
3.5.12
Mustafa
Düzenli olarak kullanırsanız faydasını görürsünüz.Öylede kullanabilirsiniz ancak tek başına tüketirseniz daha rahat sindirirsiniz.
3.5.12
Adsız
çörek otu tohumunu günde bir yemek kaşığı tüketiyorum ve faydasını gördüm ama bu sitede bir tatlı kaşığı kullanılmalı diye okudum . bir yemek kaşığı tüketmemmin bir zararı olurmu
10.12.12
Mustafa
Uzun süre bu şekilde kullanırsanız karaciğer ve böbreklerinizde yorgunluğa neden olabilir. 1 tatlı kaşığı olarak devam etmenizi tavsiye ederim.
10.12.12
Adsız
merhaba benim anlamadıgım yemekten yarım saat önce 1 çay kaşıgını tohum halinde ağzımızda çiğneyip yutsak
14.9.13
Adsız
Merhaba, kullanacağımız öğütücünün seramik bıçaklı mı olması gerek, fark eder mi acaba?
26.2.18
Mustafa
Fark etmez. Ama öğüttükten sonra fazla bekletmeden tüketin. Bu fark eder.
26.2.18
Adsız
22 MART 2018 (SAMET GÜRCAN)
Çörek otu yagina bağırsak flora bozulduğu için başladım satıcı aç Karna 1 yemek kaşığı icmemi söyledi bunun nedeni bağırsak florasinda zararlı bakterilerin azaltılması yönünde olduğunu söyledi bunu denedim ama tokluk hissi veriyor yemek yiyemiyorum ve zaten çok zayifim bir taraftan kilo almam lazım bu yıl okulu bile bıraktım seneye devam edeceğim InşaAllah ,ben hem zayifim hem bağırsak flora bozuk onun için çörek otu yağını nasıl kullanmaliyim,sayın site yöneticisi lütfen yardımcı olurmusunuz Allah rızası için.
22.3.18
Mustafa
Merhaba,

Çörek otu bağırsaklardaki zararlı mikroorganizmalara karşı seçici antimikrobiyal etkiler gösterebilmektedir. Zararlı bakteri popülasyonunu azaltırken faydalı bakteri popülasyonunuda artırabilmektedir.

Ancak bağırsak flora bozukluğu tanısının bir doktor kontrolünde konulmasında fayda olacağını düşünüyorum. Yani bundan emin olmanız ve rahatsızlığınız şayet buysa, çeşitli antibiyotik, antifungal ve antiparazitic ilaçlarla tedavi olduktan sonra bağırsaklarınıza probiyotik (sağlıklı mikroorganizma) takviyesi yapılabilir.

Çörek otu zamanla fayda gösterir ancak bir doktor kontrolünde daha hızlı tedavi olabilirsiniz, ayrıca bu tedavilerin her aşamasında da çörek otunu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Geçmiş olsun dileklerimle..
24.3.18
Adsız
( Samet Gürcan ) Flora bozukluğu teshisini doktor koydu ilaçlar etki etmedi bende çörek otu yağı başlamistim
27.3.18
Adsız
Selamun aleykum öncelikle ALLAH razi olsun sizden mustafa bey benim sorum ben 6 senedir günde enaz 3 olmak üzere 7 8 defa büyük tuvalete çıkıyorum doktora gittim kolit dedi bu süre ilaçlar kullandım bir fayda göremedim ilaçlar pahalı maddiyatan dolayı devam edemedim çörek otunu kullansam fayda gorurmuyum ne yersem tuvalete çıkıyorum psikolojik hiç iyi değil ne iş hayatim ne sosyal hayatim kaldı lütfen yardımcı ol
2.12.19